Valdzinošā LANA DEL REY koncertēs Rīgā!





14 .jūnijā Arēnā Rīga uzstāsies pēdējā gada spožākā popmūzikas sensācija un viena no pieprasītākajām mūziķēm Lana Del Rey. Debijas albums ar tā spilgtāko hitu „Video Games” pārdots vairāk kā 4 miljonu tirāžā. Vizuāli apburošā dziesmu autore un dziedātāja plūkusi virkni svarīgāko mūzikas balvu. Koncerta biļetes pārdošanā no trešdienas, 6.marta.

Noslēpumainā Lana Del Rey, īstajā vārdā Elizabete Grānta (Elizabeth Grant), ir viena no šī brīža populārākajām amerikāņu alternatīvās popmūzikas izpildītājām. Apburot un saviļņojot teju visu pasauli, Lana Del Rey spīdoši apvieno blūza, soula, indī un džeza mūzikas skanējumus ar pašas sacerētiem dziesmu tekstiem, kas atspoguļo mūziķes apslēptākās emocijas un izjūtas.

Savas muzikālās darbības laikā Lana Del Rey ieguvusi vairākus prestižus apbalvojumus, tostarp 2012.gada Lielbritānijas Brit Awards balvu par labāko starptautisko debiju, MTV mūzikas balvu par labāko alternatīvo performanci, kā arī gada labākās starptautiskās mākslinieces balvu šī gada Brit Awards ceremonijā.

Gluži kā spoža un nevaldāma zvaigzne, Lana Del Rey apžilbina un satrauc - viņas daiļradē un personā šķietami apslēpts kas mistisks, intriģējošs un neizdibināms.
Koncerta biļetes pārdošanā no trešdienas, 6.marta plkst. 10:00 „Biļešu Serviss” kasēs, kā arī internetā www.bilesuserviss.lv . Stāvvietu biļetes cena publiskajā tirdzniecībā Ls 29. Sēdvietas no Ls 30 – Ls 37.Pirmās 500 stāvvietu biļetes Positivus.com reģistrētajiem lietotājiem - Ls 27.00*